BAKA (61) SE UDALA ZA DEČKA (24) I SAD HOĆE BEBU: Imam 17 unučadi, a spremna sam da budem majka tom DETETU! (VIDEO)

Čeril MekGregor (61) i Kjuran Mekejn (24) na društvenim mrežama kažu da su u braku i da je njihova ljubav iskrena iako mnogi pratioci sumnjaju u njihovu priču.

Par je u kratkom roku dobio mnogo pratilaca i to Kjuran 2.200.000 pratilaca,a Čeril ima 2.800.000 sa njima dele romantične trenutke iz svog života i pokazuju ljubav.

– Mi smo u braku i ništa nas neće rastaviti – tvrde golupčići.

Par se verio jula prošle godine, a venčali su se u u septembru. Svoje venčanje su prenosili uživo, a gledalo ih je 20.000 ljudi. Nakon venčanja, spremni su za dete, a bebu će dobiti surogat majkom ili usvajanjem. Razlika između njih je 37 godina.

Čeril ima sedmoro dece i 17 unučadi, a tvrdi da je deo njene porodice prihvatio Kjurana i da podržavaju njihovu ljubav. Par se venčao okružen malim brojem ljudi, a tokom leta planiraju da obnove zavete u krugu porodice i prijatelja.

 

– On jako želi dete, i ja sam spremna da budem majka tom detetu. Neki kažu da sam sebična što u ovim godinama želim bebu, ali ja se za svoje godine ne brinem – rekla je Čeril, koja tvrdi da nije prestara da bi imala dete.

Tvrde da imaju odličan seksualni život.

Iako ih možda porodica podržava, na društvenim mrežama dobijaju mnoštvo negativnih komentara, no čini se da im to nimalo ne smeta. Osim poljubaca, snimaju i viralne TikTok plesove, a pratiocima su pokazali i svoje kućne ljubimce, tvorove. (Kurir.rs)

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *