Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju!

Kada je u pitanju naša estradna scena postoji veliki broj pevača i pevačica koji sa manje ili sa više uspeha pokušavaju da naprave karijeru a među njima je nekolicina koja već decenijama suvereno vlada i iza sebe imaju bezbroj hitova. Tako da je jedna od njih Dragana Mirković koja se prvi put u javnosti pojavila kao devojčurak i odmah je dobila nadimak Luče iz Kasindola.

Danas je nakon trideset godina aktivna i ona ima nastupe gde su mesta ispunjena do samog kraja, a celi svoj uspeh je zaradila isključio na svom talentu treudu i radu i za nju se nikada vezivao nikakav skandal. Pevačica već dve decenije u braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem koji je Austiji uspešan biznismen i koji je poslovno carstvo nasledio od svog oca i uspeo još više da ga proširi.

Njena porodica živi u velikom luksuzu dvorcu blizini Beča i njiova deca su sada već odrasli ljudi koji ne vole da se pojavljuju u javnosti. Pored toga Dragana je uspešna pevačica i sama uspešna poslovna žena i prva je u regiji pokreula privatnu televiziju DM SAT koja joj donosi ogromne prihode.

Također, Dragana je na društvenim mrežama aktivna a slika koju je nedavno podelila je zapanjila njene pratioce i počela je da munjevito dele. Dragana je od svog supruga na poklon dobila Majbah skupoceni auto koji je sada još jedan u nizu u njenoj kolekciji. Ona je poznata kao jedna skromna i ne hvali se često svojim bogastvom ona ipak niej odoljela da se ne pohvali i sa rols rojsom koji ona također poseduje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *