Dala doktoru kovertu sa 100 eura u njoj, a sutradan tražila kovertu nazad jer joj nije htio pomoći: On joj vratio pogrešnu kovertu, a ono što je pronašla u njoj skamenilo ju je u mjestu (FOTO)

Korupcija i mito su rak rane svih zemalja u okruženju i njihovog društvenog uređenja, i postoje u svim aspektima društva, ali se čini da je to nekako najvidljivije u zdravstvu i da niti jedna država u regiji nije bez toga.
O tome nekako govori i ova ispovijest koju je na društvenim mrežama podijelio jedan momak, a prepričao je iskustvo svoje prijateljice koje se ne dešava baš svakome, a tiče se mita u zdravstvu u ovim našim krajevima.

Prijateljica ovoga momka je imala oca u bolnici i dala je u koverti doktoru 100 eura tako da bi se ovaj malo bolje brinuo o njenome ocu. U stvari, ona je mislila da je taj doktor zadužen za njenog oca, pa ga je zaustavila na hodniku i rekla mu šta treba i za to mu je stavila kovertu u džep.

Ujedno se doktoru i požalila kako je mnogo ljudi u zdravstvu koji ne rade svoj posao, te da joj dolazi svako malo da piše tužbe, ali zbog oca i zbog velikih neprijatnosti nije se još odlučila na takav korak, da bi joj taj doktor rekao kako je svjestan kakva je situacija u zdravstvu i da se rade veliki poslovi da se neke loše pojave iskorijene iz zdravstva.

Ta je žena u tim danima bila u velikom stresu, pa nije žalila zbog svoga postupka, već je i ocu ispričala šta je napravila, da bi joj otac rekao kako ga je taj doktor samo jednom posjetio u nekoliko dana te da nije uradio ništa i ni po čemu mu nije pomogao.

Van sebe od bijesa, ova je žena odmah krenula da nađe tog doktora, a kada ga je našla u hodniku, pred svima mu je tražila da joj vrati njenu kovertu. Doktor je sav zbunjen pokušao da ženu malo utiša, jer su svuda oko njih bili pacijenti i drugi medicinski radnici, te ju je uveo u svoju kancelariju i iz ladice izvukao njenu kovertu i vratio joj je, ali joj je rekao da je bolje za nju da tu priču ne širi dalje.

Žena je izašla iz kancelarije tog doktora, i pred bolnicom je otvorila kovertu u kojoj nije bilo njenih 100 eura već 500 eura. Doktor je na kraju podmitio nju, da dalje ne priča o njegovim malverzacijama.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

dobardan.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *