Dečak (15) HEROJ izboden je nožem jer je HTEO DA ZAŠTITI MAJKU: Stračivan zločin i smrt zbog koje je cela ulica zajecala

Dečaka Džejkaba Szimanskog slave kao heroja jer uradio sve kako bi zaštitio svoju majku Katarzinu Bastetek u Mančesteru. Lokalni detektivi uhapsili su muškarca (44) za kojeg se sumnja da je počinio stravičan zločin.

Kako piše “Mirror” veruje se da je petanestogodišnji dečak svirepo ubijen dvostrukim ubodom nožem pokušavajući da zaštiti svoju majku.

Detektivi iz Odeljenja za krvne delikte u Mančesteru istražuju užasan događaj u kojem je dečak ubijen, a majka teško povređena. Ona je za sada u bolnici u stabilnom stanju, ali tugu zbog gubitka sina teško da će prevazići.

Džejkab je proglašen za heroja jer je spasio svoju majku i stao ispred nje u trenutku napada. Kako je policija rekla medijima: “Borio se za svoju porodicu”.

Dećak koji je izgubio život braneći majku
Dećak koji je izgubio život braneći majkuFoto:Facebook

Po svedočenju očevidaca i komšiluka tragedija se dogodila u četvrtak u oko 10 časova uveče. Džejkab je uradio sve da pomogne svojoj mami i tom prilikom je izboden nožem. Posle napada hitno je prevežen u bolnicu sa teškim ubodnim ranama, na žalost preminuo je sat vremena kasnije.

Ališa Smit, inspektorka, prethodne večeri izjavila je da je napad na ženu i sina ostavio zajednicu uzdrmanu.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

“Tinejdžer koji je imao ceo život pred sobom tragično je izgubio život. Majka ne može ni da razmišlja o oporavku jer tuguje zbog gubitnja. Još uvek istražujemo slučaj i šta se zaista dogodilo”, rekla je inspektorka za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *