ISKRENA RECENZIJA: Kako se riješiti bakterije Helicobacter pylori i izliječiti čir na želucu za jedan mjesec

POMOGLO MI JE I SIGURNO ĆE POMOĆI I VAMA!

Pozdrav svim čitaocima!
Nikad nisam ostavljao recenzije, ali slijedeći primjer onih koje obično čitam na internetu, napisat ću i ja jednu.

POZADINA PRIČE

Ako kažem da ne razumijem kako sam završio u gastroenterološkoj ordinaciji s gastroskopom u jednjaku – lagat ću. Obično mi je dan počinjao s trostrukim espressom i brzom hranom. Preko dana se moja ishrana nije mijenjala. Nisam imao ženu koja će mi kuhati, a ja sam znao samo pokvariti hranu, a ne i skuhati je. Svaki dan po dva litra kole i kutija cigareta rezultiraju gastritisom.

Tipična večera s prijateljima

Dijagnozu sam dobio prije četiri godine. Od tada pijem tablete. Svi koji su se suočili s gastrointestinalnim čirevima znaju svog štetnika – Helicobacter pylori. Teško se riješiti toga. Ova bakterija se naučila prilagoditi u tijelu i preživjeti čak i udarne doze antibiotika. Što se upravo dogodilo u mom slučaju. Zbog toga sam svih ovih godina imao vatrenu žgaravicu, podrigivanje, nadimanje, a grčevi su mi bili vjerni pratioci. Nisu najfinije društvo, da budem iskren. Neću puno govoriti o neprijatnom mirisu iz usta koji je smetao ljudima oko mene.

LIJEČI ILI NE LIJEČI, PITANJE JE SAD

Tablete (vjerovatno ih moram navesti: protiv žgaravice, nadimanja, lijekovi protiv bolova, antibiotici, probiotici, vitamini i biljni napici – sve na recept doktora) s vremena na vrijeme su pomagale. Ponekad mi se stomak nadimao kao balon. Grčevi su bili nepodnošljivi, kao da me nožem režu iznutra. Ponekad su napadi trajali 2-3 dana i ja sam, poput medvjeda u zamci, doslovno zavijao od bola. Ali nisam otišao u bolnicu. Lijenost ili glupost.

NOVA DIJAGNOZA

Tako sam se probudio na odjelu za gastroenterologiju. Čim sam se probudio, doktor mi je odmah stavio endoskop u usta i počeo pregledati unutrašnjost. Rezultat – dva čira na želucu (2,5 i 5 mm) i 1 čir na dvanaestopalačnom crijevu (5 mm). Uopće nije bilo zabavno.

Ispostavilo se da moje tijelo nije moglo izdržati i izgubio sam svijest u uredu. Moje kolege su pozvale hitnu pomoć. Drago mi je. Da se to dogodilo kod kuće, vjerovatno bih umro.

Kad me doktor pitao zašto nisam otišao u bolnicu, na telefonu sam pokazao fotografiju recepta kojim sam kupovao tablete. Doktor je bio ogorčen. Rekao je da su prethodni protokoli liječenja zastarjeli. Stoga je liječenje prema starim receptima bilo poput čekanja čuda. Saslušao sam njegovu lekciju o zanemarivanju zdravlja i dobio novi recept.

Na moje iznenađenje, umjesto beskrajne liste, postojala je samo jedna stavka – Hemomax . Kao što je doktor rekao, ovo je moderan i perspektivan proizvod za liječenje gastritisa i čira u današnje vrijeme.

Sad ga uvijek imam kod sebe

PRINCIP DJELOVANJA PROIZVODA HEMOMAX:

 • – Paralizuje uzročnika bolesti — Helicobacter pylori;
 • Smanjuje sposobnost bakterija da se lijepe za zidove sluznice želuca i dvanaestopalačnog crijeva;
 • – Uklanja bakterije iz tijela kroz rektum;
 • – Liječi sluzokožu želuca i dvanaestopalačnog crijeva oštećene visokom kiselošću;
 • – Ubrzava probavu;
 • – Obnavlja crijevnu mikrofloru;
 • – Smanjuje kiselost;
 • – Zaustavlja flatus;
 • – Ublažava simptome boli;
 • – Liječi čireve;
 • – Poboljšava imunološki sistem i štiti od recidiva bolesti.

DRUGI POKUŠAJ LIJEČENJA

Dnevno sam pio tri do četiri šolje čaja Hemomax. Također, doktor mi je preporučio da sažvaćem svaki zalogaj hrane najmanje 20 puta. Nije bilo drugih ograničenja, osim izostavljanja preslane i začinjene hrane.

PREDNOSTI:

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

 • – Potpuna efikasnost;
 • – Rezultat već od prvih dana liječenja;
 • – Nisam morao prestati pušiti;
 • – Cijena.
NEDOSTACI: Ovaj proizvod možete naručiti samo putem interneta. Proizvođač prodaje biljni čaj Hemomax samo na službenoj web stranici kako bi spriječio distribuciju lažnih proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *