MERMERNO STEPENIŠTE, KRISTALNI LUSTERI, ZLATNA OGRADA: Zavirite u Cecinu luksuznu vilu na DEDINJU, od prizora zastaje dah (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović sa svojom porodicom živi u luksuznoj vili na Dedinju čija se vrijednost procjenjuje 3,3 miliona eura. Pjevačica je kuću na Dedinju nasleijdila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Folk diva na društvenim mrežama često objavi fotku iz svog doma, te se na osnovu toga može zaključiti kako izgleda njen kutak za uživanje. Poznato je da pjevačica često pravi slavlja u svojoj kući, pa je tako prošle godine za svoj rođendan organizovala gala žurku za svoje kolege. Ceca je tada na svom Instagramu objavila snimak iz svog doma.

Ražnatovićka u svojoj vili ima i bazen, a pjevačica je jednom prilikom napravila set fotografija i pokazala i taj deo doma.

Pre nekoliko godina renovirala dom, a kako su tada mediji pisali, Ceca je uz pomoć arhitekte proširila bazen, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, kao i fitnes prostorom.

Pogledajte slike: (novi.ba)

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *