NAJBOLJA ODLUKA U ŽIVOTU MI JE DA RODIM DETE: Ljilja “Salveta” otvorila dušu i ne osvrće se na uvrede

Glumica Ljiljana Jakšić ćerku je rodila u 52. godini. Kako kaže, godinama je čekala da joj se desi idealna situacija kako bi stvorila porodicu, a kako se to nije dogodilo, rešila je da sve učini da postane majka.

Ova najveća životna želja joj se ostvarila. Ljiljana je samohrana majka, a od ćerkinog rođenja prošla je kroz razne izazove. Iako se susretala sa različitim komentarima, između ostalih, i da je sebično roditi dete u tim godinama.

“Kada bi čovek znao gde bi pao, on bi seo. Ako bi se dotle išlo u razmišljanju, ljudi ne bi bilo. Isto tako, ja ću se potruditi da ostvarimo izuzetno blizak odnos i da je naučim mnogim stvarima u životu, da nauči da razume ljude oko sebe i njihove postupke i da nauči da je oprost nešto što je mnogo važno. Moraće da razume splet okolnosti i hiljadu razloga zašto ja nisam mogla nju da imam ranije, a jako sam je želela. I važno je naučiti da od onog što imamo napravimo bajku. Nigde nije idealno i ja sam godinama čekala da mi se stvori idealna situacija kako bi mi se desila porodica i nisam dočekala idealnu situaciju i onda sam se odlučila i potrudila koliko sam god mogla da se rodi Darija i Bog je to dozvolio. Ona je moje najveće blago, radost i jedina prava sreća života”; rekla je svojevremeno popularna Salveta koja je jako emotivno podonela ćerkin polazak u školu.

“Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu… Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: ‘To je moja mama!‘”, ispričala je ona za medije, prenosi Story.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *