Nekad je bila TEŠKA SIROTINJA, a danas se BAHATI LUKSUZOM! Tanja Savić spavala u kući bez prozora, kupala se u koritu- ISPRIČALA JE SVOJU PRAVU ŽIVOTNU PRIČU!

Danas je jedna od najpopularnijih folk pevačica, a njen put do zvezda i života kakav danas živi bio je više nego trnovit.

O tome svedoči i iskrena priča Tanjine strine, koja u njenom rodnom selu Radinac nadomak Smedereva prepričava da je pevačica imala teško detinjstvo u prvih nekoliko godina, kada je usred ciče zime spavala u kući bez prozora, dok je garderobu pozajmljivala od familije

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

– Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu – ispričala je Tanjina strina komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake.

Sećam se da su je kupali u koritu, zagrevala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a posle bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. Tada su radili o kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u Radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili – ispričala je svojevremno strina komšiluku.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Autor: D.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *