Neverovatna scena iz Novog Sada se deli mrežama: Slikao sam ih, ZOVU SE MARIJA I VLADA i neka cela Srbija zna šta su uradili!

Jedna, možemo slobodno da kažemo – nesvakidašnja situacija u saobraćaju, dogodila se pre nekoliko dana u Novom Sadu.

Nenad Baranovski je ostavio svog četrvorotočkaša na parkingu, da bi nakon što je završio sa obavezama i vratio se do automobila pronašao polomljen retrovizor. Posle prvobitnog šoka, krajičkom oka je spazio i beli papir koji ga je, kako će se kasnije ispostaviti, odveo do pravih heroja dana.

Čitavu situaciju je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a mi vam je prenosimo u celosti (neka imena su izmenjena zbog zaštite podataka o ličnosti).

– Poštovani dobri ljudi, ovo kraj mene su Marija i Vlada. Oni su pre dva dana bili u žurbi i uznemireni zbog lekarskih pregleda malog Vlade. Tako uznemireni, slučajno su zakačili moj auto i stradao je retrovizor.

Ništa čudno ne bi bilo, da me nije sačekala poruka u prilogu, ali i prijatno iznenađenje kada sam pozvao Mariju.

Ona i njen muž su organizovali gde da kupim retrovizor i majstora koji će da popravi, bez da sam morao prstom da mrdnem.

Danas je retrovizor zamenjen, majstor Slavko iz Šangaja je takođe ispao šmeker i nije hteo dinar da naplati.

Vlada je dobio čokoladu od mene, kao makar mali znak zahvalnosti što i dalje postoje dobri ljudi poput njegove majke i oca i da sledi njihov primer – glasila je objava.

Marija T. iz Novog Sada ipak, ne smatra da je uradila nešto neobično.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

– Ja sam bila na bolovanju u tom trenutku, ali je i dete imalo neke probleme, pa smo išli na pregled i u celoj toj ludnici, desilo se. To je bilo na parkingu, ja da uparkiram auto i udarim drugi auto od ukočenosti i nervoze. Baš mi je bilo neprijatno, poludela sam kad sam videla pta sam uradila. Ali isto tako bih volela, kad bi mene neko sutra udario, da mi ostavi poruku – kaže za “Blic” ovaj savesni vozač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *