Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

Fotografija Džeja Ramadanovskog pred samu smrt rastužila je mnoge!

Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

Pokojni pevač i kralj narodne muzike Džej Ramadanovski napustio nas je 2020. godine, a život je skončao u svom stanu na Dorćolu. Džej bi danas imao 58 godina, a sada se pojavila fotografija pred njegovu smrt, koja je rasplakala mnoge.

Uz njega su bile njegove ćerke Ana i Marija, kao i njegova emotivna partnerka Andrijana Tomanić koja je uz njega bila sve do pevačeve smrti. Pored ćerki, na proslavi rođendana bili su i njegovi unuci, koji nisu skidali osmeh sa lica.

Mnogi su primetili da je baš na ovoj fotografiji Ramadanovski izgledao potpuno drugačije, imao je dugu bradu, koja nije karakteristična za njega.

– 29.maj nedelja, a tebe sa nama nema,tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina!Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole ali volela bih da možeš da vidiš koliko si ustvari bio veliki a nikada to nisi pokazivao uvek si bio skroman! Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spominje tvoje ime,tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! – napisala je Marija u objavi posvećenoj pokojnom Džeju.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Džej Ramadanovski Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *