SADA JE SVE GOTOVO, EVO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: Pronašli su njegov DNK, ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI!

jevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je iz ljubomore, a ubicu treba tražiti u visokim krugovima poslovnih ljudi ili političara, kaže za „Alo!“ Dobrivoje Radovanović, profesor psihologije kriminala.

On navodi da je Jelenu ubio neko ko je u nju bio zaljubljen i da ta osoba nije pod istragom.

– Motiv može biti ljubomora. Kriminalno podzemlje smatra da Jelenu nije ubio njen suprug Zoran i da je zločin počinio neko ko je bio zaljubljen u nju, a ljubav mu nije bila uzvraćena. Moguće se radilo o raskidu veze. U slučaju da Jelena nije obraćala pažnju na tog muškarca, onda se riječ o erotomaniji, o čovjeku koji je bio zaljubljen u nju. U tom slučaju, on je bio opsjednut Jelenom, ali ona nije bila zainteresovana za njega – navodi Radovanović, nekadašnji dugogodišnji direktor Instituta za kriminološko-sociološka istraživanja u Beogradu.

dobrivoje-radovanovic-01-tanjug-zoran-zestic-1000x0

foto: Tanjug

U cijelom slučaju nedostaje motiv ubistva, ističe Radovanović i dodaje da su tokom istrage načinjeni propusti.

– Bilo je propusta u pogledu osnovnih dokaza na licu mesta iz objektivnih razloga, ali i onih koji su počinjeni nenamjerno. Takođe, nisu na vrijeme uzeti tragovi krvi, blata i drugih dokaza – primećuje Radovanović.

Utvrditi motiv ubistva

Milosavljević dodaje da treba ispitati s kim se Jelena družila i kakav je bio njen život.

– O tome, kako ni o motivima ubistva ništa se ne zna. Takođe, treba da se pomoću baznih stanica utvrdi ko je sve bio na kanalu u vreme ubistva – navodi on.

On ne želi da se upušta u ocenu da li će Jelenin suprug Zoran Marjanović (40) biti osuđen ili oslobođen optužbi za smrt supruge, naglašavajući da je to stvar suda.

– Ako je optužnica vraćana tri puta na doradu, onda je očigledno nešto nije dobro urađeno. Ovaj slučaj može biti uspjeh ili neuspjeh istražnih organa. Postoji šansa da bude neuspjeh pravosudnih organa -zaključuje Radovanović.

1787679-auto-aleksandar-jovanovic-cile-marina-lopicic-privatna-arhiva-zoran-marjanovic-jelena-marjanovic-ls

foto: Kurir.rs

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da je ubistvo pjevačice Jelene Marjanović organizovan zločin za koji je odgovorna veća grupa ljudi.

– Jelena je, prema optužnici, ubijena za sedam minuta, što Zoran nikako nije mogao da učini. Po načinu kako je izvršeno, reč je dobro planiranom, organizovano ubistvu u koje je uključena veća grupa ljudi.

Jelena je ubijena na način da to liči na zločin iz strasti, kako bi se ubistvo pripisalo ljubomornom mužu ili nekom ko je bio zaljubljen u nju – tvrdi Milosavljević.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

On kaže da je ubica patološki tip, a da da je vještačenjem zaključeno da to nije Zoran Marjanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *