Suze Lije Dok Pjeva, A Jedva Stoji Na Nogama! Zadnji Snimak Naše Pjevačice Pred Smrt Stvara Jezu U Kostima! (VIDEO)

Popularna pjevačica Dona Ares je 2014. godine otkrila da boluje od raka pluća. Dugo se borila, ali joj se 2015. ponovo vratila kroz metastaze. Nakon neprekidne borbe s kancerom, nažalost je izgubila bitku.

Dona je imala 41 godinu kada je preminula. Bila je vrhunska pjevačica i miljenica publike, cijela nacija ju je obožavala.

Dok se borila s opakom bolešću, Aresova je u sarajevskoj Zetri održala veliki solistički koncert, a kamere su snimale cijeli događaj, koji će van natjerati suze na oči. Pjevačici se neprekidno slivao znoj i jedva je stajala na nogama. Definitivno najbolniji, ujedno i najemotivniji trenutak jeste kada je Dona skinula periku.

Iza sebe je ostavila brojne hitove, i porodicu koja je bila uz nju sve vrijeme, a njihova bol ne prolazi zbog gubitka najmilije, piše Kurir.

Njena majka Ajka Kolaković tek poslije tri godine od smrti kćerke otvorila je dušu.

  • Ovo su dani kad se vraćaju sjećanja i kad postaješ uvijek svjestan nekih stvari, kad si ‘normalan’, a sve u tebi vrišti. Dani tišine u duši, kad si svoj, a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživjeli žive kao dvostruke ličnosti, u dijelu sebe čuvaš tu bol, a drugi dio normalno funkcioniše zbog naših najmilijih. A i Dona mi je ostavila u amanet da moram da budem jaka kao što je ona bila u svojoj borbi. Ona je oko godinu i po dana svoje bolesti provela u Danskoj i poslije trećeg recidiva i liječenja vratila se sama kući. Zajedno smo provele njenih šest posljednjih meseci, dan i noć, i neke stvari su isplivale koje se nisu smjele desiti. Rekla mi je ‘mama, napisat ću novu knjigu, a knjiga ‘Soba za nikoga’ je laž po pitanju nekih ličnosti’. Zadnjih šest mjeseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj. Poručujem svoj djeci: Najveći prijatelji su vam roditelji, a naročito majka, makar i mislili nekada da nisu u pravu.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sljedećem videu:

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *