Toni je Draganu ostavio zbog druge žene, a evo zbog čega se pjevačica razvela od svog prvog muža, on sve otkrio! (Foto)

Zoran Bašanović, prvi suprug Dragane Mirković, od estradnog menadžera postao je uspješan političar. U nevjerojatno mladoj dobi, pjevačica se upustila u romantičnu vezu s poslovnim predstavnikom, s kojim su živjeli zajedno više od desetljeća.

Njihova blizina ostala je neprekinuta zbog opsežnih balkanskih i svjetskih turneja koje su se odvijale u to vrijeme. Vijest o njihovom prekidu šokirala je javnost, ali nedugo nakon 1999. godine folk zvijezda ponovno je pronašla ljubav sa svojim sadašnjim suprugom, biznismenom Tonijem Bijelićem.

Pet godina mlađi Toni pridružio joj se s 27 godina, a nije dugo trebalo da donesu odluku da stanu na ludi kamen. Prema Draganinim nedavnim intervjuima, otkrilo se da je njena odluka da se preseli u Beč bila vođena željom da pobjegne iz Srbije, mjesta koje više nije smatrala domom.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Imala je potrebu da se distancira od svega i vjerovala je da za nju tu više nema mjesta, čak je i Bašanovićevo srce doživljavala zatvorenim. Tražeći utjehu od svijeta, lijepa brineta pronašla je utočište u Tonijevom naručju punom ljubavi, zagrljaju koji će promijeniti cijelo njeno postojanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *