VIC : Mujo i Haso štampaju lažne eure

Odluče Mujo i Haso da u podrumu tajno štampaju eure, i to novčanice od 70 eura.

Kad su ih odštampali, ode Mujo sa jednom novčanicom kod komšije da proba da je razmijeni u sitnije novčanice. Kad se vratio, upita ga Haso:

– Jesi li uspio?

– Jesam – odgovori Mujo.

– Po koliko? – pita dalje Haso.

A Mujo će:

– Dvije od po 35 eura.

 

Tokom emisije “Narod pita” sinoćni gosti bili su Ivan Marinković i DJ Tamaris:

Potegla se tema Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji su, podsjetimo, raskinuli nakon diskvalifikacije iz Zadruge:

– Zvezdan je sa svima dobar, toliko ju je vrijeđao, ona je popuštala, prala mu je veš, a ako je bio pravi muškarac i zaljubio se, što nije stao uz nju, a ne nju da stavi na stend baj, priča, plače…Ma kako ga nije sramota! – rekla je gledateljka.

– Po vašim riječima, Ana je isti prevarant kao i Zvezdan. Evo zašto mislim da je Anđela iskoristila Zvezdana. Žena koja se odrekla porodice, kompletnog učešća u “Zadruzi” zbog Zvezdana Slavnića, ista priča kao i Ana. Ne može napolju da prestane ta emocija tek tako i sad prestaje da ima komunikaciju sa Zvezdanom…Ja pričam o onome što vidim na društvenim mrežama. Da je toliko voljela Zvezdana…Ja sam prvi koji im je govorio kakvo će breme da ih sačeka napolju, a ta ljubav ako je toliko bila, morala je da opstane – rekao je Marinković.

– Nema ljubavi s njegove strane, nije je volio. Nije 100%! Kako on nju vrijeđa, mora da se izvini Marku MMA, Zorici, ne smije da kaže svoje mišljenje na sastancima – rekla je gledateljka.

ANĐELA NOĆ PROVELA POD OSTROGOM

Mnoge su spekulacije da je Anđela “propala” nakon raskida i diskvalifikacije iz Zadruge, a sada je Đuričićeva donijela odluku da posjeti svetilište u Crnoj Gori i da provede noć pred Ostrogom.

Ona je objavila fotografije ispred manastira sa osmijehom na licu i to kako sjedi na ćebetu, budući da mnoštvo ljudi dolazi i spavaju pred svetinjom.

– Slava mu i milost – napisala je Anđela u opisu slika.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *