Ivan Ivanović poslao poruku Vučiću: Burazeru, odmori, pa da bežiš iz zemlje

U prethodnoj epizodi emisije “Četiri i po muškarca”, koja se emituje na televiziji Nova S, voditelj Ivan Ivanović imao je poruku za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentarišući kontradiktorne izjave šefa srpske države, koji najpre širi paniku i govori kako nam sledi težak period, a zatim kritikuje one koji to čine, Ivanović je rekao da narod ne bi trebao uopšte da sluša Vučića.

“Ono što je važno da nauči ovaj narod – morate da naučite da ignorišete predsednika Srbije. U pitanju je bolestan, neuračinjiv čovek, koji u terapeutske svrhe koristi televizije sa nacionalnom frekvencijom. Šta god da vam on kaže postoji velika šansa da to nije istina, imamo i dokaze za to. U svakom slučaju, ne možete da se oslonite na njega i ne možete da mu verujete”, objasnio je Ivanović, a zatim dodao da je “Vučiću teško i da je njegov operativni sistem pretrpeo silna oštećenja tokom prethodnih deset godina”.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

“Licne su pregorele, pupustio je kalaj tamo gde je lemljeno. U svakom slučaju, mislim da je vreme da predsednik odmori i ja mu to od srca želim. Burazeru, malo da odmoriš, malo da središ misli, pa onda lagano da bežiš iz zemlje”, poručio je Ivanović Vučiću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *