Poznata voditeljka se bori sa rakom: “Znam da neću videti da mi deca pune 18 godina, lekovi mi ne deluju”

Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao, rekla je u kolumni Debora Džejms

Voditeljka Debora Džejms boluje od raka creva. Nedavno je javnost obavestila da su testovi u londonskoj bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate.

– Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovo vratio i ovog puta lekovi ne deluju – napisala je u svojoj kolumni za The Sun.

Na novim rendgenskim snimkama otkriven je novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre te on ne reaguje na eksperimentalne lekove, koje je počela uzimati prošle godine.

39-godišnja Deborah rekla je da njen onkolog želi da se vrati na hemoterapiju. Istaknula je da ljudi s rakom creva žive najviše dve i pl godine posle dijagnoze, a ona se s ovom bolešću bori još od 2016.

– Iako se podrazumijeva da se osećam kao da sam došla do samog dna, još uvijek ne odustajem od nade – rekla je Deborah.

– I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenario. Još uviek mrzim opštu anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludeti usred noći, postati nervozna što moram spavati sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tokom operacije –  ispričala je.

Sa suprugom Sebastienom Bowenom ima dvoje dece – sina Huga i ćerku Elois. Kaže da se boji da neće dočekati njihovu punoletnost.

– Zaista mi je teško gledati svoju djecu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada videti kako pune 18 godina. Verojatno neću. Sve što želim je imati budućnosti i sanjati o njoj. Želim doživeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu – zaključuje novinarka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *