“OSETIO SAM JAK UJED… KADA SAM SE OKRENUO BILO JE MNOGO KRVI” Jezivi detalji sa Ade Ciganlije – NIKO ni dan danas ne zna koja životinja je iz VODE NAPALA BOGDANA (VIDEO)

Ada Ciganslija, Beogradsko more je omiljena destinacija kupača iz cele Srbije, a velike vrućine pune kupališta i kafiće, a razne zanimacije su idealne i za najmlađe. Iako je ovo omiljena destinacija u toplim letnjim danma, Ada svake letnje sezone sa sobom nosi i niz potresnih priča o kojima se danima govori i piše u javnosti.

 

Tako u nastavku ovog teksta podsetićemo se jedne priče koja je potresla čitavu javnost pre nekoliko godina, a o kooj se još uvek priča. Radi se o tome da je u julu mesecu pre pet godina, na Adi snimljeno veliko peraje pored bova, a mnogi su nagađali o kojem se stvorenju radi, ali opet jasan odgovor nikad nismo dobili. Iako stručnjaci iz godne u godinu upozoravaju da se na Adi ne nalaze životinje koje mogu da pvorede ljude dolazi do izuzetaka, a primer je penzioner koji se našao u nimalo prijatnoj situaciji.

Da podsetimo, BRanka Krsmanovića je pre pet godina navodno je ujeo som za nogu i naneo mu teže povrede upravo na popularnom kupalištu. On je naveo da se to desilo kada je izlazio iz vode. “Bio sam na plaži kod Zip lajna. Kada sam stao i krenuo da izlazim iz vode, osetio sam jak ujed za nogu. Dubina je bila oko 1,2 metara. Brzo sam izašao i video ugriz. Bilo je mnogo krvi. Otišao sam do spasilaca i oni su mi previli ranu i stavili jod. Zatim sam otišao u Dom zdravlja, gde sam primio tetanus ” prepričaao je čovek. Kako on misli da je jedina riba koja mogla da ga ujede u ovoj vodi je som. Ostatak čitajte ovde. 

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *