Upravo javljeno… PREMINULA POZNATA VODITELJKA Fotografija sa porodicom i poruka kidaju dušu, predosetila svoju smrt: Idem kući da umrem (FOTO)

Za danas u nastavku ovog članka donosimo jednnu jako tužnu vest koja nam dolazi sa estradne scene. Radi se naime o popularnoj voditeljki, koja je preminula u 43 godini života a iza nje je na veliku žalost ostalo troje maloletne dece. Ova vest dolazi iz Sjedinjenih Američkih država gde je preminula Ejdin Kenedi, a ovu vest je doneo britanski Dejli mejl. Međutim, ono što je sve začudilo jeste da se oona pre par dana obratula iz bolnice gde se oporvaljala od teške operacije koju je imala, i ona je zvučala jako dobro.

Međutim, ono što je najgore od svega jeste da je iz vedra neba krenula da krvari iz stomaka, a pre par nedelja je objavila i prvu sliku sa jedne od poslednje 12 transfuzije krve. Ono što je najžalosnije od svega je to, da je tada rekla da ide kući na umre, a samo 3 dana posle ona je preminula. “Dakle, u životu mi ne ide baš dobro, i nimalo nisam bolje nego kada sam došla u bolnicu, tako da u suštini – idem kući da umrem, ali dobijam palijativnu negu. Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca”, ovako je napisala ona na svom profilu na Tviteru.

Također, u proteklih 24 sata su mnogobrojni prijatelji i fanovi itekako opraštaju od nje putem društvenih mreža. Njeni roditelji su već izgubili troje dece, i jednostavno se ne zna kako će da prežive i ovaj gubitak jer je ovo veliki udarac. Brat Dara je preminuo od tumora u 35 godini života, a sestra Fiona je preminula od tu mora također u 44 godini život. Dok je najstariji brat Rori preminuo je u saobraćajnoj nesreći tokom prošle godine.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *