Supruga Zdravka Čolića ISKASAPLJENA: Napadač NOŽEM uništio njeno lice, JEZIV prizor uneo PAKAO u njihove živote! (FOTO) – Novi Portal znanja

Supruga Zdravka Čolića ISKASAPLJENA: Napadač NOŽEM uništio njeno lice, JEZIV prizor uneo PAKAO u njihove živote! (FOTO)

Zdravko Čolić je nekada bio veliki ženskaros i zavodnik ali se nakon svega ipak skrasnio sa jednom ženom, koja mu je rodila kćerke i kojoj je ostao vrijedan. Međutim, zbog činjenice da joj je muž poznat i da samim time ima i mnogo osoba koje ga ne vole, ona je stavila svoj život u opasnost a nesreća je bila neizbježna!

Supruga Zdravka Čolića skoro nikada se ne pojavljuje u javnosti. Neki su mislili da jednostavno ne želi i da nije takva osoba ali razlog je zapravo jedna trauma koja se ne tako davno dogodila.

Jedna od obožavateljki Zdravka Čolića napala je njegovu suprugu nožem i pokušala da je povrijedi po licu. Njegova supruga je uspjela da se izmakne na vrijeme ali je ipak dobila nekoliko ogrebotina na licu. Hvala Bogu pa ona nema doživotnih posljedica ali je veoma lako mogla da ih ima i zbog toga Zdravo Čolić smatra da je bolje da svoju porodicu ne eksponira medijski.

U trendu Slika Povezanog Posta
osoba trenutno čita objavu
👀 pregleda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *